APPEEE Alles in één formulieren app en meer

APPEEE…digitaliseer al uw formulieren in één app en meer!

Direct naar de Appeee website…klik hier

Met het Appeee platform van Swiss Knife stapt u over van papieren registraties naar digitaal en leesbaar registreren op uw smartphone of tablet. Het Appeee platform bestaat uit een website om apps te bouwen en de data te beheren en een app voor iOS of Android. Met Appeee combineert u in één app bijvoorbeeld al uw inspecties, keuringen, werkbonnen en urenregistraties. De Appeee APP werkt uiteraard ook off-line. Het mooie van Appeee is dat u geen programmeer kennis nodig bent, na een kickstart training kunt u alles zelf!

De registraties van uw medewerkers zijn dan direct na het invullen beschikbaar en leesbaar op kantoor! Met een app voegt u ook foto’s, GPS, NFC en barcodes toe en geef handleidingen en voorschriften digitaal mee.

Appeee kent vele toepassingen

Het platform is enorm veelzijdig met Appeee realiseert u zelf of Swiss Knife een:

  • app voor monteurs
  • app voor verkopers
  • app voor inspecteurs
  • app voor beveiligers
  • app voor ambulance medewerkers
  • app voor schoonmakers

Kortom…praktisch alles is mogelijk.

Koppel Appeee via APPEEE.connect

Naast leverancier van het Appeee platform is Swiss Knife is ook de implementatiepartner voor koppelingen tussen uw bestaande systemen en het Appeee platform. “Nooit Meer Overtypen!’ is al jaren onze slogan, een eenvoudig concept dat zich snel terugverdient. Met APPEEE.connect koppelt u uw buitendienst registraties aan uw bestaande systemen.

Lees meer op de appeee website