Ons verhaal

Over Swiss Knife

Swiss Knife koppelt registraties in het veld aan administratieve processen op kantoor. Het overtypen van geschreven informatie behoort hiermee definitief tot het verleden. Inwinnen van gegevens met tablet, smartphone, handcomputer met barcodescanner of digitale pen.

Waarom Swiss Knife? 
Een goede mobiele oplossing is robuust, betrouwbaar en flexibel… net als een Zwitsers zakmes. Een voorbeeld van het koppelen van veldprocessen aan kantoorautomatisering is GO FIBERCONNECT. Met deze oplossing maakt Swiss Knife de totale informatisering van grootschalige FTTH uitrol papierloos. Meer dan 50% van alle glasvezel aansluitingen in Nederland loopt van planning tot aansluiting via de systemen van Swiss Knife.

Nooit meer overtypen!
Dat is ons uitgangspunt. Een eenvoudig concept, snel terugverdiend bovendien. Daarnaast staat bij Swiss Knife gebruiksvriendelijkheid en service voorop.

Onderdeel van GOconnectIT
Sinds begin 2019 is Swiss Knife onderdeel van de GOconnectIT Groep. De combinatie GOconnectIT, GO Wibon (voorheen Geodan van den Berg) en Swiss Knife omvat een organisatie met meer dan 75 medewerkers. Gezamenlijk doel is om aannemers, netbeheerders, telco’s en overheidsinstanties met slimme (mobiele) oplossingen en een breed product portfolio te ontzorgen en met elkaar te verbinden. Er bestaan koppelingen tussen de software van Swiss Knife en GOconnectIT, en deze zullen verder met elkaar worden geïntegreerd zodat klanten hier optimaal profijt van hebben.

Klanten
Klanten vertellen
Cookies?

Wij gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.